Kidsafety is een toonaangevend weerbaarheidsprogramma dat doorlopend wordt gegeven in combinatie met vechtsport elementen. Het programma is bedoeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Zelfverdediging en sociale weerbaarheid

De kinderen leren zelfverdedigingstechnieken maar ook; omgaan met vreemden, ongewenste aanrakingen en noodgevallen. Bij Kidsafety wordt gericht geoefend op een bewuste lichaamshouding, alertheid, preventie en de-escalatie. Ook wordt geoefend op het beleefd en assertief aangeven van je grenzen. Door herhaling en variatie in het aanbieden van de lesstof blijven de technieken goed hangen.

Sporten, spelen en bewegen

Het grootste deel van de les zijn kinderen actief bezig met zelfverdedigingstechnieken, valbreekoefeningen, trappen en stoten op een stootkussen, stoeispelletjes etc. Dat maakt Kidsafety een echte sport waarin je je kunt ontwikkelen, gezien de kinderen werken aan hun zelfvertrouwen en weerbaarheid terwijl ze vooral veel plezier hebben.

Naast zelfverdediging, weerbaarheid en preventie richten wij ons ook op:

  • Fitheid
  • Motoriek
  • Coördinatie
  • Spierkracht
  • Samenwerking
  • Discipline
Inschrijven proefles

Kosten

Abonnement: €31,50 per maand
Proefles: 3 lessen €10,– (graag wel van tevoren aanmelden)

Waar? 

Naast onze eigen locaties in Weesp en Landsmeer werken wij momenteel nauw samen met Inside Defence te Amsterdam. Wij verzorgen daar alle KidSafety lessen en geven daarnaast wekelijks Krav Maga les aan tieners en volwassenen (zowel in groepsverband als prive). Daarnaast is Combat Mindset regelmatig te vinden op basisscholen, middelbare scholen, het speciaal onderwijs, kinderdagverblijven en buurtcentra

Bekijk rooster

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, wijzigingen en uitdagende workshops