Over ons 2019-03-22T20:15:16+00:00

OVER ONS

Mijn naam is Erik Scholten, oprichter en instructeur van Combat Mindset. Sinds ik kan lopen ben ik al met sport bezig: judo, voetbal, hardlopen, zwemmen, boksen, en zo gaat de lijst nog even door. Enkele jaren geleden ben ik begonnen met Krav Maga en was direct verkocht. Krav Maga is voor mij een effectieve manier om in groepsverband te werken aan conditie, spierkracht, zelfverdedigings- en gevechtstechnieken en is daarnaast vooral erg leuk.

Inmiddels heb ik verschillende instructeursopleidingen met succes afgerond op het gebied van weerbaarheid, zelfverdediging en Krav Maga. Momenteel ben ik naast het lesgeven bezig met een Bachelor Toegepaste Psychologie, omdat ik heb gemerkt dat sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend is, vaak vanwege mentale aandoeningen of blokkades. Denk hierbij aan (jeugd-) trauma’s bijvoorbeeld vanwege pestgedrag, agressieproblematiek, een angststoornis of overgewicht in combinatie met de overtuiging niet te kunnen sporten. Mijn missie is sport voor iedereen toegankelijk te maken op een leuke en laagdrempelige manier.

Ik werk momenteel nauw samen met Inside Defence en Red Self Defence, waar ik wekelijks, vaak meerdere dagen als instructeur voor de groep sta. Daarnaast is Combat Mindset regelmatig te vinden op basisscholen, middelbare scholen, kinderdagverblijven en buurtcentra in de provincie Noord – Holland en verzorgen zowel groeps- als privélessen.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een proefles voor uzelf, kind, klas, sportschool of bedrijf, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.