Krav Maga 2019-05-02T21:38:16+00:00

KRAV MAGA VOLWASSENEN

Krav Maga is een unieke gevechtsmethode, gericht op het snel en efficient uitschakelen van de tegenstander. Het systeem is ruim 80 jaar geleden ontwikkeld door Imi Lichtenfeld en wordt tot op de dag van vandaag doorlopend aangepast en afgestemd op vrijwel alle mogelijke, actuele gevechtssituaties. Gezien de technieken binnen Krav Maga erg lijken op de natuurlijke (schrik-) reacties, is de basis van deze methode in korte tijd aan te leren, waardoor leerlingen snel in staat zijn zich te verdedigen tegen de meest voorkomende bedreigingen. Inmiddels is Krav Maga uitgegroeid tot een populair systeem die wereldwijd wordt gevolgd door burgers, politiemensen, militairen en andere veiligheidsprofessionals.

De Krav Maga lessen zijn door iedereen te volgen, ongeacht ervaring op het gebied van vechtsport, lichaamsbouw, conditie of geslacht. Het is daarom ook een leuke manier om zowel fysiek als mentaal sterker te worden.

Al onze lessen worden gegeven volgens het curriculum van Krav Maga Global. Zo bent u bij ons verzekerd van kwaliteitslessen, gegeven door gecertificeerde instructeurs die doorlopend worden bijgeschoold.